Praktische informatie mindfulnesstraining

Waar en wanneer?

Op dit moment staat er geen groeps mindfulnesstraining op het programma.

Kosten

De trainingskosten zijn € 450,–. Deze prijs is inclusief  btw en materiaal (cursusmap en audiobestanden).

Aanmelden

Het is wenselijk dat je gedurende de training vrijwel dagelijks tijd vrij kunt maken om met de oefeningen aan de slag te gaan. Is dat op dit moment niet haalbaar, dan raad ik je aan op een ander moment te overwegen de training te volgen. Ook wanneer je in de acute fase van een depressie zit, of anderszins in een crisissituatie adviseer ik je de mindfulnesstraining uit te stellen.

Je kunt je telefonisch of per email opgeven. Ook voor informatie kun je uiteraard terecht. Ik sta je graag te woord.
Na aanmelding hebben we  een telefonische intake/kennismakingsgesprek waarin we afstemmen of je wensen/doelstellingen om met de training mee te doen passen binnen de doelstellingen van de training. Aansluitend ontvang je een inschrijfformulier.
Na retourontvangst van je ingevulde inschrijfformuilier, krijg je van een factuur. Je inschrijving is definitief wanneer je de factuur hebt betaald.

Annuleringsregeling

Bij annulering tot 4 weken voor aanvang wordt 25 euro in rekening gebracht. Bij annulering van 4 weken tot een week voor aanvang wordt 50% van de trainingskosten gerestitueerd. Bij annulering binnen een week voor aanvang is geen restitutie meer mogelijk.