De Agenda

In verband met het coronavirus zijn er voorlopig helaas geen groepsbijeenkomsten.

OEFENOCHTEND PSYCH-K
Ook komend voorjaar is er weer gelegenheid om te komen oefenen in Doorn. De oefenochtend is bedoeld voor mensen die minstens de Basis Workshop PSYCH-K gevolgd hebben.

Data voorjaar 2021:
Tijd: 10.30 – 13.30 u (vanaf 10.15 u ontvangst)
Kosten: 15 euro per keer, contant en gepast te voldoen bij aanvang, maximaal 10 deelnemers.
Ik zorg voor thee, water en iets lekkers.

We beginnen met een ronde waarin we met elkaar uitwisselen met welke thema(‘s) we willen werken. Vervolgens kijken we wie wil faciliteren en wie partner wil zijn en of thema’s overeenkomen om eventueel zoveel mogelijk inspiratie te genereren. Meestal zijn er 2 rondes mogelijk, zodat je ook met anderen kunt werken.
Regelmatig met elkaar oefenen heeft een grote meerwaarde. Je kunt vragen stellen over wat je zelf tegenkomt, het is gezellig en je leert van elkaar. Op deze manier maak je PSYCH-K een vast onderdeel in je leven. En, daarover zijn alle deelnemers aan de oefenochtenden het eens, het is voelbaar dat we samen het PSYCH-K veld neerzetten. We gaan altijd voldaan en tevreden naar huis.

DOORLOPENDE MINDFULNESSGROEP
Een aantal mensen sprak de wens uit om met enige regelmaat bij elkaar te komen en met elkaar te mediteren en uit te wisselen. Om tegemoet te komen aan die behoefte heb ik de ‘Doorlopende groep’ in het leven geroepen. Er is voor deze avonden geen vaststaand programma anders dan dat mindfulnessbeoefening centraal staat. Er zijn wel een aantal terugkerende onderdelen zoals een gezamenlijke meditatie van ongeveer een half uur, uitwisseling met elkaar in de groep of in twee- of drietallen en bewegen in aandacht. De bedoeling is dat ik de avonden faciliteer, waarbij het programma van die avond ontstaat vanuit wisselwerking met elkaar. Deelnemers kunnen, als ze dat willen, ook een onderdeel verzorgen of voor aanvang van de training hun wensen kenbaar maken. Indien mogelijk verwerk ik die dan in de avond.

Data voorjaar 2021: 
Tijd: 19.30 – 21.00 u
Kosten: 20 euro per keer, contant te voldoen, maximaal 10 deelnemers per avond

OPEN DAGEN SYNERGOS
Kijk voor de meest actuele informatie op www.synergos.nl

INSCHRIJVEN VOOR DE NIEUWSBRIEF
Wil je de Nieuwsbrief automatisch ontvangen? Mail dan naar info@lienwetters.nl of bel me op 06-51104909. Een appje sturen kan natuurlijk ook.