Tarieven

Psychologische begeleiding
45 min. €  95,–
90 min. € 190,–

Haptotherapie
45 min. €  95,–
90 min. € 190,–

Haptonomische zwangerschapsbegeleiding
45 min. € 95,–

Leertherapie
45 min. € 95,–

Supervisie
60 min. € 120,–

Veel ziektekostenverzekeraars vergoeden (een gedeelte) van de begeleiding. Voor de hoogte van de vergoeding kun je het beste zelf contact opnemen met je verzekeraar. Op de website van de VVH, waar ik lid van ben, kun je vinden welke verzekeraars haptotherapie vergoeden en voor hoeveel. https://haptotherapeuten-vvh.nl/voor-patienten

Een intake/kennismakingsgesprek is uiteraard vrijblijvend, in die zin dat het bij een eenmalige afspraak kan blijven als blijkt dat een samenwerkingsverband niet zinvol of haalbaar is. Er zijn wel consultkosten aan verbonden. Betaling is per keer aan het eind van onze afspraak. Je kunt in de praktijk pinnen, dat heb ik het liefst. Contant betalen is ook een mogelijkheid.

Voor opdrachten in de zakelijke sfeer, zoals coaching en re-integratie, maak ik graag een offerte op maat. Het uurtarief is op aanvraag.

Uiteraard zijn de regels ten aanzien van vertrouwelijkheid en privacy, zoals die gelden binnen de reguliere hulpverlening, ook binnen mijn praktijk van toepassing.

Hopelijk is het niet nodig, maar mocht er tijdens onze samenwerking iets gebeuren waar we samen niet uitkomen, dan bestaat de mogelijkheid om je te wenden tot de klachtencommissie van de VVH via https://haptotherapeuten-vvh.nl//