Advanced Workshop PSYCH-K

Als je je vaardigheden uit de Basis Workshop PSYCH-K wilt verdiepen en uitbreiden dan is de Advanced Workshop PSYCH-K de volgende stap. Toelatingsvoorwaarde voor deze workshop is de Basis Workshop PSYCH-K.

In de Advanced Workshop PSYCH-K leer je ‘Balansen’ die je competenties vergroten op het gebied van transformatie van basisovertuigingen en stresspatronen, het reduceren van spanning in onderlinge relaties en communicatie. Met behulp van verschillende processen bereik je nieuwe, innerlijke kracht en vrijheid op alle gebieden van je leven.

De Balansen die je leert zijn:

Balans met Kernovertuigingen
In dit proces transformeer je 13 kernovertuigingen die ons vaak weerhouden ons volledige potentieel te verwezenlijken. Het is een algemeen proces om je overtuigingen te veranderen dat het geest/lichaam systeem voorbereidt op versnelde verandering.

Besefpunten
Je leert 12 ‘energie punten’ (gebaseerd op acupunctuur) op het lichaam te gebruiken. Elk punt representeert sleutel overtuigingen die je waardevolle informatie geeft over hoe je jezelf beperkt in specifieke situaties. Deze punten zijn een makkelijk ingang tot je overtuigingen en vervolgens makkelijk te veranderen. Gewoonlijk in enkele seconden!

Balans voor Hechting aan het Leven
Het geboortetrauma en de angst voor de dood zijn twee belangrijke aspecten van ons menszijn. In deze Balans leer je je ademhaling te gebruiken als een middel om de negatieve impact van deze invloeden in ons leven te herprogrammeren.

Balansen door middel van plaatsvervanging
Plaatsvervanging geeft je de mogelijkheid om ‘verandering op afstand’ te bewerkstelligen. Plaatsvervanging werkt met een representant voor spiertesten en Balansen in afwezigheid van de persoon voor wie het veranderingswerk wordt gedaan. Plaatsvervanging kan gebruikt worden om vrienden, familie en zelfs huisdieren te helpen!

Relatie Balans
Deze balans helpt om persoonlijke moeilijkheden met anderen te transformeren en de lessen in de relatie te leren. Het verheldert je perspectief op de waarde van je relaties met ouders, kinderen, geliefden, vrienden en collega’s.

Rapport
Je leert om een diep gevoel van vertrouwen en veiligheid te creëren met anderen in enkele minuten. Hierdoor wordt het makkelijker om zaken te erkennen en te veranderen.

Energie Focusing
Een veilig en effectief proces waarmee je energie kan focussen op een besefpunt, om onderbewuste overtuigingen snel en gemakkelijk te veranderen.

Energie cirkel
Een buitengewone ervaring in het gebruik van groepsenergie focussing. Het is jouw kans om de buitengewone effecten van geconcentreerde onvoorwaardelijke liefde te ervaren.